Best Western

Erbjudanden


För närvarande finns inga erbjudanden.

Aktiviteter i närheten av hotellet

Fiska kräfor

Häng med ut på Vättern och fiska härliga insjökräftor. Vi säljer paket med boende och kräftfiske, givetvis hjälper vi till att koka och kräftorna tar Ni med Er hem.
 
Göta Kanal

Promenera utmed Göta kanal, eller ta en härlig tur med någon av kanalbåtarna. Besök även Baltzar Von Platens grav som ligger precis utmed kanalen.
 
Golf

Kombinera hotellvistelsen med en golfrunda. Vi samarbetar med både Motala och Vadstena GK. Ring eller maila om paket och erbjudanden.
 
Motormuseet 

På motormuseet kan Ni spendera många timmar. Allt för både stora och små. Nu även med en ny utbyggnad med bara nostalgi.
 
Vadstena

Besök gärna anrika Vadstena och slottet, många mysiga ställen att ta en fika utmed kullerstens gatorna. Vadstena bjuder även på ett stort utbud av shoping, bara en och en halv mil från Motala.
 
Varamobaden 

Varamobaden som ligger i Motala är Norra Europas största insjöbad, med härliga restauranger utmed stranden. Här kan du hyra trampbåt, kajak och spela en runda beach volleyboll. Väl värt ett besök året om!
 
Evenemang & Nöjen 

Ta tillfället i akt och gå på en revy, teater eller gå och dansa till orkester i Folkets Park. Eller kanske titta på alla cyklister som kör Vätternrundan då både start och mål är i Motala. Dessutom har vi Vätternfestivalen och Folkrace festivalen årligen.
 

Dessa aktiviter finns även under sommartid!


Klättra
Radiomastklättring, klättra i en 120 meter hög radiomast.

Bada eller spela tennis
Under sommartid kan du även spela tennis eller simma några längder på simhuset.

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.